Σχετικά με εμάς

Στην “Advantage – Ενοικίαση Αυτοκινήτων” είμαστε ενθουσιασμένοι που τώρα μπορούμε να προσφέρουμε στους αγαπημένους μας πελάτες την ευκαιρία να νοικιάσουν ένα αυτοκίνητο για τα ταξίδια και τις διακοπές τους στη μοναδική και εκπληκτική περιοχή της Χερσονήσου του Πηλίου που βρίσκεται στην ανατολική πλευρά της Κεντρικής Ελλάδας

Το Πήλιο βρίσκεται στην ανατολική ακτή της Κεντρικής Ελλάδας και λειτουργεί ως διαχωριστικό ανάμεσα στον Παγασητικό Κόλπο και το βαθύ μπλε του Αιγαίου.

Πρόκειται για μια περιοχή της Ελλάδας με τόσο μεγάλη φυσική ομορφιά και μια μεγάλη ποικιλία, από τα παραθαλάσσια θέρετρα μέχρι τα ορεινα χωρια, που το Πήλιο θα τραβήξει αμέσως τις καρδιές και την προσοχή σας μόλις φτάσετε.

Όπως πάντα, η Advantage – Ενοικίαση αυτοκινήτων” είναι πρόθυμη να σας προσφέρει μια εξαιρετική επιλογή οχημάτων, για να κάνετε τον χρόνο σας στο Πήλιο πολύ πιο εύκολο και να σας δώσει την ευκαιρία να αποδράσετε πραγματικά και να ζήσετε την περιοχή στο σύνολό της.

Από το κεντρικό μας γραφείο στην πόλη του Βόλου μπορούμε να κανονίσουμε την παράδοση και παραλαβή των αυτοκινήτων μας σε όλη την χερσόνησο του Πηλίου.

Σε οποιο χωριό και αν σκοπεύετε να μείνετε, μπορούμε να κανονίσουμε την παράδοση του αυτοκινήτου σας επιτόπου.

Διαθέτουμε μια σειρά από διαφορετικά αυτοκίνητα διαθέσιμα προς ενοικίαση, από μικρά  μέχρι μίνι λεωφορείο 9 θέσεων. Όποιο είδος οχήματος αναζητάτε, είμαστε πρόθυμοι να βοηθήσουμε.

Το Πήλιο είναι γνωστό ως η παιδική χαρά των Θεών και κατοικία  των  μυθικών Κενταύρων.

Αν και οι πιθανότητες να δείτε έναν κένταυρο αυτές τις μέρες είναι αρκετά μικρες, με τη χρήση ενός από τα αυτοκίνητά μας, σύντομα θα βρείτε τον εαυτό σας να ταξιδεύετε γύρω από αυτο το μυστικιστικό και μαγευτικό βουνό σαν να ήσασταν εσύ ο ίδιος ο κένταυρος.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για τυχόν απορίες σας ή εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες,θα χαρούμε πολύ να προσφέρουμε τη βοήθειά μας. Η Advantage   προσβλέπει στην ανταπόκριση σας στο άμεσο μέλλον και ανυπομονούμε να σας παρουσιάσουμε τη μαγεία και την ομορφιά του Πηλίου.